Mnogi o tome govore; neki to žele; mi to imamo

Hrvatski proizvod

 
O nama

Pirikom d.o.o. je obiteljska tvrtka koju čini spoj dugogodišnjeg iskustva i stručnih djelatnika. Osnovna djelatnost tvrtke Pirikom d.o.o. je proizvodnja metalnog, drvenog i medicinskog namještaja, te opremanje poslovnih i sličnih prostora. Trenutno smo jedina tvrtka u Hrvatskoj i šire koja proizvodi visokokvalitetni medicinski, nemedicinski namještaj i opremu. Zadovoljstvo naših korisnika godinama nas potiče ka inovacijama i napretku.

Pirikom d.o.o. danas broji 30-tak zaposlenika i stručnjaka, koji zajedničkim snagama rade na brojnim domaćim i inozemnim projektima. Veliku koncentraciju posvećujemo promociji hrvatskog proizvoda u Republici Hrvatskoj i ostatku Europe

O nama

Tvrtka je smještena u reprezentativnom poslovnom objektu koji se prostire na 8000 m2 nedaleko od Zagreba. Vlastitim voznim parkom osigurava brzu i sigurnu dostavu proizvoda na željene lokacije. Posjedujemo pogon za plastifikaciju sirovina i proizvoda koji nam daje mogućnost ispuniti sve želje i potrebe naših klijenata. Elektrostatska plastifikacija metalnih proizvoda obećava njihovu trajnost. Sve vrste limova obrađujemo na suvremenim CNC strojevima što garantira preciznu izradu i kvalitetu namještaja ove vrste. Bez obzira na veliku konkurenciju stvorili smo poslovnu suradnju sa velikim brojem renomiranih tvrtki i ustanova.

Garantiramo kvalitetu proizvoda i opreme, te stavljamo naglasak na poštivanje dogovorenih uvjeta i rokova. Svoj proizvodni program nadopunjujemo proizvodima provjerenih partnera i dobavljača. Konstantno pratimo svjetske trendove u poslovnom svijetu, te ih nastojimo primijeniti u projektiranju i proizvodnji. Proizvode možemo izraditi prema vašim željama i nacrtima, a u cijelom procesu pomoći ćemo Vam našim stručnim savjetima. Naši proizvodi i usluge su neosporive kvalitete uz realne i konkurentne cijene, a glavni cilj nam je zadovoljavanje potreba potrošača. Nastojimo širiti i unaprjeđivati vlastitu proizvodnju i graditi povjerenje kupaca prema kvaliteti hrvatskih proizvoda, kako i glasi naš slogan.

Pogledajte video tvrtke i našu proizvodnju

Kliknite na ikonicu za pregled
Pogledajte video
 

Galerija fotografija

Pogledajte fotografije naše tvrtke, zaposlenika i proizvodnih strojeva